ammatti-
taito

Liity mukaan FysiApp-tiimiin

Tunnemme työsi arvon ja haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset työkalut osaamisesi toteuttamiseen. Kehitämme palvelua jatkuvasti eteenpäin ja palautteesi on meille tärkeä.

Siirry palveluun, luo tunnukset sähköpostillasi ja aloita käyttö. Helppoa!

Hinnasto

Yksi hinta sisältää koko paketin: FysiApp web-palvelun ja mobiililaitteilla toimivan FysiApp FOCUS -sovelluksen. Asiakkaasi voivat ladata mobiilisovelluksen ilmaiseksi.


Ilmainen kokeilu

Palvelu on käytössäsi 2 viikkoa veloituksetta ilman ostopäätöstä.


2,00 € / asiakas / kk

Ammattilaiskohtainen kuukausimaksu, ei sisällä arvonlisäveroa (24%). Ohjattujen asiakkaiden määrä lasketaan kuukausittain. Toistaiseksi voimassa


Organisaatiot

Useampi ammattilaistili samassa lisenssissä. Mahdollisuus jakaa sisältöä organisaatiossa.

TUOTTEEN TAKANA

SUOMALAISTA TERVEYSTEKNOLOGIAA

Suomalainen terveysalan osaaminen on maailman huippuluokkaa - samoin kuin maastamme löytyvä IT-osaaminen. Yhdistämällä nämä kaksi osa-aluetta voimme luoda hyvinvointia uusilla menetelmillä ja samalla olla suunnannäyttäjiä kovaa vauhtia kehittyvällä alalla.


PHYSIOBIT OY

PhysioBit Oy on kuopiolainen, vuonna 2014 perustettu terveysteknologiayritys. Kehitämme FysiApp-konseptia sekä muita terveysalan työkaluja tiiviissä yhteistyössä alueen yritysten ja oppilaitosten kanssa.

Ota yhteyttä!

Teemme FysiAppia sinua varten! Saat meihin kätevästi yhteyden kirjautumalla web-palveluun, tai allaolevista yhteystiedoista:


info@fysiapp.fi

p. 040 216 0002