PhysioBit Oy

Maailmaa on vaikea muuttaa ilman hyviä työkaluja. Meidän tehtävänämme on tuottaa ohjelmistot ja sovellukset, joiden avulla toteutat unelmiasi. Tiimissämme yhdistyvät design, ohjelmistokehitys ja ymmärrys ihmisten käyttäytymisestä. Eritysalaamme ovat terveyteen, oppimiseen ja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen liittyvät sovellukset.

Arvot

Onnistuneen kokonaisuuden tuottamiseen tarvitaan osaamista käyttöliittymäsuunnittelusta, palvelumuotoilusta, ohjelmistokehityksestä sekä sen alan substanssiosaamista johon sovellusta kehitetään. Toimimalla kanssasi yhteistyössä saamme aikaan käytettäviä, toimivia ja kauniita ratkaisuja aitoon tarpeeseen. Haluamme hoitaa projektimme yhteistyössä kanssasi kuitenkin ilman, että joudut huolehtimaan toteutuksesta tai lopputuloksesta.

Visio

Saumaton käyttökokemus on edellytys maailmanluokan mobiilisovellukselle tai palvelulle. Monialaisena tiiminä haluamme tarjota sinulle kokonaisvaltaisen paketin ja palvelun. Meiltä saat palvelut ohjelmistojen käyttöliittymä- ja ulkoasusuunnittelusta käytännön toteutukseen aina tuotteen/palvelun brändäämiseen asti. Toteutamme koko prosessin saman katon alla.