Lyömättömät ominaisuudet

Rajoittamaton Luovuus käsilläsi 

Focuksen avulla omien harjoitusten ja tehtävien luominen on helppoa. Näin luot yrityksellesi persoonallisen ja toimintatapaanne optimoidun sisällön.     

Asiakkaan edistyminen reaaliajassa

Seuraa ja pidä asiakkaasi kipinää yllä kommenteilla ja kannustuksella ohjelman alusta loppuun.  Näin luot edellytykset pitkäaikaiselle ja vaikuttavalle asiakassuhteelle.

Kaikki data yhdessä paikassa

Näet asiakkaaseesi liittyvän tiedon yhdestä  paikasta ja nopeasti.  Näin tilannekuvasi on 100% ennen asiakastapaamista ja voit keskittyä olennaiseen. 

Helppo ja nopea OHJELMOINTI   

Kokonaisvaltaisen harjoitusohjelman suunnitelu asiakkaalle on tehty mahdollisimman virtaviivaiseksi, jotta voisit keskittyä olennaiseen. Hyödynnä aika asiakastapaamisten välissä tuottavasti.   

turvallinen viestintä sekä videoyhteys

Viestintä kulkee mukanasi sovelluksessa. Videotapaamisten avulla toteutat etävastaantoton ja -ohjauksen kätevästi myös ryhmille.

Jaa SISÄLTÖÄ
organisaation sisällä  

Sisällön saumaton jakaminen  organisaation sisällä tuo viimeisimmän materiaalin käyttöön kaikille yrityksesi ammattilaisille.

Tutustu uuteen työkumppaniisi

FysiAppin ominaisuudet ovat suunniteltu helpottamaan käytännön työtäsi, sitouttamaan asiakasta harjoitteluun sekä luomaan uusia mahdollisuuksia ja lisäarvoa tarjoamallesi palvelulle.

ILMAINEN ASIAKKAAN SOVELLUS

Pysyisitkö lupauksessasi, jos valmentajasi seuraisi etenemistäsi? Lataa ilmainen asiakkaan sovellus ja saat ammattilaisen ohjeet kätevästi mobiililaitteellesi!


SUURIA TEKOJA KÄTEVÄSSÄ PAKETISSA

» Harjoitusohjeet asiakasta kuvaamalla tapaamisen aikana

» Harjoitukset, tehtävät, mittaukset ja kyselyt käytössäsi   

» Näe asiakkaasi harjoittelupäiväkirja ja kommentoi suorituksia

» Valmista liikesisältöä alkuun pääsemiseksi

» Etävastaanotto videoyhteydellä

» Tarjoa uusia kokonaisvaltaisia yksilö- ja ryhmäpalveluita

» Tilannetiedot yhdellä vilkaisulla ennen asiakastapaamista   

» Kaikki kommunikaatio yhdessä paikassa turvallisesti